• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33

valona 2020

Признаена од Агенција за млади и спорт

Признаена од Македонскиот олимписки комитет

brasil dec 2019

ACF34B2C 3CC6 4A41 98C8 48979FD89E27

ITKF

etkf logo side

Hidetaka Nishiyama official website

dejannedev link to website

Fudokan official website

uwk link

logogorska

germanyNovember2019

image

Карате клуб „Работнички“

Понеделник, вторник и четврток.

 
Сала: Карате клуб „Работнички“ - Капиштец, Скопје

Во центарот на градот, сала за тренирање на боречки вештини, со постојана подлога од душеци за вежбање во површина од 150 квадратни метри. Гардероби со туш кабини и чекална за родители.

image

Будо центар „Недеви“

Среда и Петок

 
Сала: Будо центар „Недеви“ - Кисела Вода, Скопје

На влезот во населба Кисела Вода, уште еден професионално уреден простор за вежбање боречки вештини.

 

Login Form