• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33

125
Почитувани, би сакале да Ве информираме за постигнатите резултати од 54-от. МТКФ државен шампионат на Македонија во традиционално карате во дисциплината кати поединечно за сите возрасти кој се одржа на 27.03.2022 година во Будо центарот Недеви во Скопје.
 

Сениорки/јуниорки

Сениори/јуниори

1.Мила Саздова-КК Работнички

1. Димитри Влахо-КК Работнички

2. Антонија Белазелковска-КК Работнички

2. Максим Илиев-КК Шихан-Струмица

3.Берта Милевска-КК Фудокан

3. Патар Костов-КК Кавадарци

3. Јана Милевска-КК Фудокан

 
   

Кадетки  14-16г.

 Кадети 14-16г.

1. Мила Младеновска-КК Работнички

1. Панче Шарламанов-КК Шихан-Струмица

2.Ангелина Симиџиоска-КК Фудошин-Охрид

2. Ристе Тодоров-КК Шихан-Струмица

3. Ива Ромевска-КК Нишијама

3. Константин Иоанну-КК Скопје

3. Радица Кецева-КК Шихан-Струмица

3.Слободан Костов-КК Антигона-Неготино

   

Деца 12-13 (девојки)

Деца 12-13 (машки)

1. Марта Димковска-КК Фудокан

1. Матеј Мангаровски-КК Работнички

2.Изабела Пренковска-КК Браќа Јорга

2. Борјан Синадиновски - КК Работнички

3. Михаела Костова-КК Антигона-Неготино

3. Немања Тасевски- КК Фудо

 

3. Блаже Николов-КК Шихан-Струмица

   

Деца 10-11г. (девојки)

деца 10-11г. (машки)

1. Камелија Недев- КК Работнички

1. Томи Ристов-КК Шихан-Струмица

2. Софија Јарчевска-КК Нишијама

2. Теодор Трпков-КК Скопје

3. Ива Димковска-КК Фудокан

3. Бране Клепов-КК Шихан-Струмица

 

3. Ријон Амети-КК Фудошин-Охрид

   

деца 10-11г. (девојки) жолт-зелен појас

деца 8-9г. (девојки)

1. Ана Томоска-КК Фудошин-Охрид

1. Марија Ѓуриќ-КК Скопје

2. Едина Латифоска-КК Фудошин-Охрид

2. Јана Боцевска-КК Први Партизан

3. Јана Милевска-КК Ипон

3. Срна Вапски-КК Јане Сандански

 

3. Ана Шаневска - КК Скопје

   

деца 9г. (машки)

деца 8г. (машки)

1. Дамјан Трајковски-КК Работнички

1.Филип Недев-КК Работнички

2. Лука Крстевски-КК Скопје

2. Јаков Глигороски-КК Фудо

3. Дамјан Денковски-КК Б.Јорга

3. Андреј Трпков-КК Скопје

3. Михаил Димитриевски-КК Нишијама

3. Александар Зафировски-КК Ипон

   

деца 8-9г. (мажи) жолт-зелен појас

Деца 6-7г. (девојки)

1.Жика Манасов-КК Шихан-Струмица

1. Ана Ѓуриќ-КК Работнички

2. Ивица Танасковски-КК Б.Јорга

2. Софиа Топалоска-КК Скопје

3.Дориан Блажевски-КК Скопје

3. Ива Спасеновска-КК Фудокан

3. Давид Крстевски-КК Први Партизан

3. Неда Костадиновска- КК Ипон

   

Деца 7г. (машки)

 деца 6г. (машки)

1. Тиме Крстев-КК Шихан-Струмица

1. Максим Поп Трпев-КК Работнички

2. Дамјан Симоновски-КК Скопје

2. Михаил Крстев-КК Први Партизан

3. Никола Митев-КК Нишијама

3. Дејан Михајловски-КК Ипон

3. Давид Николовски-КК Фудо

 
   

Деца 5г. (машки)

 

1. Марко Илиевски-КК Работнички

 

2. Теон Ристовски-КК Скопје

 

3. Масимо Меле-КК Фудо

 

3. Стефан Чолевски-КК Ипон

 
 
Со Почит
Д-р Дејан Недев
Генерален Секретар
 
121 122
123 124
 

Признаена од Македонскиот олимписки комитет

etkf logo side

etkf logo side

Hidetaka Nishiyama official website

dejannedev link to website

image

Карате клуб „Работнички“

Понеделник, Вторник и Четврток од 18.00 часот

Ул. Народен Фронт бр.14, Капштец

Сала: Карате клуб „Работнички“ - Капиштец, Скопје

Во центарот на градот, сала за тренирање на боречки вештини, со постојана подлога од душеци за вежбање во површина од 200 квадратни метри. Гардероби со туш кабини и чекална за родители.

image

Будо центар „Недеви“

Понеделник, Среда и Петок од 18.00 часот

Ул. Христо Татарчев бр.1 Кисела Вода

Сала: Будо центар „Недеви“ - Кисела Вода, Скопје

На влезот во населба Кисела Вода, уште еден професионално уреден простор за вежбање боречки вештини со површина од 300 квадратни метри. Гардероби со туш кабини и чекална за родители.