• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

 • IMG_3242.jpg
 • IMG_3284.jpg
 • IMG_3297.jpg
 • IMG_3315.jpg
 • IMG_3317.jpg
 • IMG_3327.jpg
 • IMG_3329.jpg
 • IMG_3332.jpg
 • IMG_3341.jpg
 • IMG_3343.jpg
 • IMG_3346.jpg
 • IMG_3403.jpg
 • IMG_3404.jpg

Би сакале да ве информираме дека на ден 9 и 10 јуни 2022 година во Скопје, преставниците на ИТКФ д-р Дејан Недев и д-р Венцислав Недев остварија неколку средби со раководството на ИОК и ЕОК односно имаа одвоени средби со Претседателот на ИОК, г-дин Томас Бах, претседателот на ЕОК, г-дин Спирос Капларис, со членовите на бордот на ИОК, Г-дин Сергеи Бубка и г-дин Ненад Лаловиќ. На средбите се разговараше за моменталните состојби во светското карате како и за можноста да се обноват преговорите за признавање на ИТКФ од страна на ИОК како и за можноста за обединување на светското карате. Недеви на целото раководство на ИОК им подарија по една енциклопедија по повод 50 години карате во Македонија.

Признаена од Македонскиот олимписки комитет

etkf logo side

etkf logo side

Hidetaka Nishiyama official website

dejannedev link to website

image

Карате клуб „Работнички“

Понеделник, Вторник и Четврток од 18.00 часот

Ул. Народен Фронт бр.14, Капштец

Сала: Карате клуб „Работнички“ - Капиштец, Скопје

Во центарот на градот, сала за тренирање на боречки вештини, со постојана подлога од душеци за вежбање во површина од 200 квадратни метри. Гардероби со туш кабини и чекална за родители.

image

Будо центар „Недеви“

Понеделник, Среда и Петок од 18.00 часот

Ул. Христо Татарчев бр.1 Кисела Вода

Сала: Будо центар „Недеви“ - Кисела Вода, Скопје

На влезот во населба Кисела Вода, уште еден професионално уреден простор за вежбање боречки вештини со површина од 300 квадратни метри. Гардероби со туш кабини и чекална за родители.