Почитувани,

Македонската сениорска репрезентација според програмата денеска ќе настапи на светскиот фудокан карате шампионат во Синделфинген, Германија. Сите натпреварувачи ќе настапат само во поединечните дисциплини, а ќе настапат следните репрезентативци: Дејан Недев, Аљоша Недев, Емилија Јанчевска, Јадранка Недева и Бојан Богдановиќ. Во текот на денот ќе ве информираме за постигнатите резултати на нашиот тим.

Со почит МТКФ

IMG 1283