Почитувани,
 
Ни преставува чест што можеме да Ве инфорираме дека денес, на ден 29 јуни 2020 година се одржа 52от. Државен Онлајн Шампионат на Македонија во традиционално карате во кихон за деца и фукуго за сениори-јуниори и кадети. На шампионатот земаа учество 15 клубови со 68 натпреварувачи.Шампионатот го отвори Проф. Венцислав Недев, претседател на МТКФ.
 
РЕЗУЛТАТИ ПО КАТЕГОРИИ И ВОЗРАСТИ:
 
rezultati29 06 20