Почитувани,

Ве информираме дека Дејан Недев е избран меѓу четирите светски ИТКФ карате легенди кој денес и утре ќе одржат карате семинар во Куритиба, Бразил заедно со Рикардо Луис Буци-Бразил, Хусто Гомез-Аргентина и Мусат Корнел-Романија сите повеќекратни светски, европски и панамерички шампиони. Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати.

Со почит МТКФ

IMG 1575