Почитувани,

Би сакале да ве информираме дека нашиот селектор и тренер Венцислав Недев денеска во рамки на светскиот фудокан шампионат во Штудгарт, Германија беше официјално примен во куќата на славните на светската фудокан федерација. Сертификатот му беше доделен од страна на проф. д-р Илија Јорга 10 дан, основач и претседател на светската фудокан карате федерација. Ова меѓународно признание е по повод придонесот во развојот на светското карате и фудокан карате стилот од страна на Венцислав Недев.

Со почит МТКФ

IMG 1301