Почитувани,

Ве информираме дека Јадранка Недева освои златен медал и стана светски шампион во кати, а освои и уште две сребрени медали во дисциплините фукуго и кумите. Таа имаше најдобар пласман на светскот фудокан шампионат во Синделфинген, Германија. Останатите наши натпреварувачи во своите дисциплини се пласираа од 4-8 место, а некој од нив беа и грубо оштетени од страна на судиите.

Со почит МТКФ

IMG 1308