MAКЕДОНСКА ТРАДИЦИОНАЛНА КАРАТЕ ФЕДЕРАЦИЈА
Призната за традиционално карате од:
АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ 
МАКЕДОНСКИ ОЛИМПИСКИ КОМИТЕТ
Членка на: ИТКФ И ЕТКФ

МТКФ, Ул.Народен Фронт 14, П.Ф.431, 1000 Скопје
Тел/Факс: 02/3131009; 02/2722800
Мобилен: 070/265709; 070221303
Жиро Сметка: 200-0000352440-69, ДБ: 4030000401898 (Стопанска банка-Скопје)
www.karate.mk

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. <  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. < Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.