• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

Flogita2022 1
 
Почитувани, Ве информираме дека од 13-18 јуни 2022 година во Неа Флогита, Грција успешно се одржа традиционалниот карате семинар и куп *Неа Флогита 2022*. Семинарот го водеа: д-р Венцислав Недев 9 дан, д-р Дејан Недев 6 дан и д-р Аљоша Недев 6 дан. На крај од семинарот се одржа полагање за ученички и мајсторски појаси како и традиционалниот карате куп *Неа Флогита 2022*.
 
 Победници на меѓународниот куп Неа Флогита 2022:
- Марта Димковска - 1 место во ката и џиу ипон кумите за деца 12-13 год.
- Камелија Недев - 1 место во кати и кихон кумите за деца 10-11 год.
- Филип Недев - 1 место во кати и кихон кумите за деца 8-9 год.
- Георги Кокорманов - 1 место во кати и кихон кумите за деца 6-7 год.
- Ана Шаневска-1 место во кати и кихон кумите за деца 6-7год.
 
Резултати од испитот за појаси:
за црн појас 2 ДАН успешно положија: Камелија Недев и Матеј Мангаровски, 
за црн појас 1 ДАН успешно положија: Изабела Пренковска, Филип Недев, Софија Јарчевска, Лука Крстевски, Дамјан Трајковски и Ива Димковска,
за 2 КЈУ втор кафејав појас положи Дамјан Раевски,
за 3 КЈУ прв кафејав појас полжија: Масимо Меле, Марко Илиевски, Ана Шаневска,
за 4 КЈУ втор син појас положи Максим Поп Трпев,
за 5 КЈУ прв син појас положи Георги Кокорманов,
за 7 КЈУ портокалов појас положи Ирина Крстевска.
 
Со Почит,
Д-р Дејан Недев
Претседател

Признаена од Македонскиот олимписки комитет

etkf logo side

etkf logo side

Hidetaka Nishiyama official website

dejannedev link to website

image

Карате клуб „Работнички“

Понеделник, Вторник и Четврток од 18.00 часот

Ул. Народен Фронт бр.14, Капштец

Сала: Карате клуб „Работнички“ - Капиштец, Скопје

Во центарот на градот, сала за тренирање на боречки вештини, со постојана подлога од душеци за вежбање во површина од 200 квадратни метри. Гардероби со туш кабини и чекална за родители.

image

Будо центар „Недеви“

Понеделник, Среда и Петок од 18.00 часот

Ул. Христо Татарчев бр.1 Кисела Вода

Сала: Будо центар „Недеви“ - Кисела Вода, Скопје

На влезот во населба Кисела Вода, уште еден професионално уреден простор за вежбање боречки вештини со површина од 300 квадратни метри. Гардероби со туш кабини и чекална за родители.